pencere sistemleri hakkında her şey

kısa okumalar & güncellemeler

Sizleri pencere sistemleri hakkında bilgilendirmek için blog yazıları yayınlıyoruz. Bu yazılarda pencere bakımından yalıtımına,  pencerelerde güvenlik önlemlerinden performans kriterlerine pek çok konuda kısa bilgilendirmeler yapmayı hedefliyoruz. Siz de bir sonraki yazının konusunu belirlemek için pencereler hakkında merak ettiklerinizi, iletişim sayfamızdaki formda “Sistemler hakkında bilgi almak istiyorum” seçeneği ile bize iletebilirsiniz.

  • 2349 kelime11,7 dk okumaGörüntüleme: 131

    Bu yazımızda ahşap alüminyum pencere sistemlerinin avantajlarından bahsedeceğiz.

  • 196 kelime1 dk okumaGörüntüleme: 243

    Pencerelerde kullanılan mekanizmalar oldukça dayanıklı olmasına rağmen yıllık olarak bakıma ihtiyaç duyarlar. Bu yazımızda pencere mekanizmaları için bazı basit bakım önerilerinden bahsedeceğiz.

  • 468 kelime2,3 dk okumaGörüntüleme: 270

    Bir pencere sisteminin kalitesinden bahsederken, en önemli ölçütlerden birisi de geçirimsizlik testleridir.

  • 298 kelime1,5 dk okumaGörüntüleme: 190

    Pencerenizin kalite değerlemesinde ki önemli unsurlardan birisi de yalıtım özellikleridir. Bu yazıda ses ve ısı yalıtımından bahsedeceğiz.

  • 282 kelime1,4 dk okumaGörüntüleme: 192

    Pencere sistemlerinde güvenlik kavramı her geçen gün daha çok önem kazanmaktadır. Bu yazıda nasıl daha güvenlikli pencere yapılabileceğinden bahsedeceğiz.

  • 437 kelime2,2 dk okumaGörüntüleme: 204

    Bu yazıda detaylı olarak pencere montajından, yaygın tekrarlanan hatalardan ve olası ideal çözümlerden bahsedeceğiz.

  • 207 kelime1 dk okumaGörüntüleme: 186

    Ahşap pencerelerde, gelişen boya teknolojisiyle 10 yıla varan garantiler verilebilmektedir. Bu derece uzun boya ömürlerine ulaşabilmek için yapılması gereken bazı basit işlemlerden bahsedeceğiz.